Friday, 27 September 2013

SEHARIAN BERSAMA KELUARGA SHAKLEE KU

Buat pertama kali menerima penghargaan daripada mama shaklee saya buat saya lebih sayang dengan perniagaan ini. Alhamdulillah bergelar sebagai Pengedar Shaklee sejak Januari 2013 tahun ini saya menyertai shaklee semula secara aktif memang sangat-sangat buat saya happy...Actually saya join shaklee pada tahun 2007 lagi tapi bukan niat untuk business dan kali ini memang saya berniat untuk buat ini sebagai tambahan pendapatan kami sekeluarga. Memandangkan kehidupan masa kini semuanya harga naik jadi saya tekad serius dalam dunia shaklee..

Dengan shaklee saya dapat ramai kawan yang ikhlas dan baik hati.masa saya juga tidak terikat seperti saya bekerja dahulu.buat penghantaran vitamin boleh bawa suami dan anak-anak.malah pergi seminar atau apa-apa majlis yang shaklee kota kinabalu buat boleh bawa mereka.best kan?

Saya kongsikan aktiviti sehari bersama family shaklee saya yang telah di adakan pada 15 September 2013 tempoh hari..Lihat la anak-anak kami dengan aktiviti masing-masing,ada yang mewarna,melukis dan ada juga menonton CD upin ipin...Ini saya dengan mama shaklee saya kak Hazelina Alim dan Nenek saya dalam shaklee iaitu Master Azrin Mohd...


Lihatla semangat mereka..ada di antara mereka ini berkerja kumpulan profesional tapi kenapa masih mahu buat shaklee???ada cikgu ada engineer dan pegawai kerajaan dalam gambar ini...Ini sebahagian daripada family shaklee ku di Kota Kinabalu..i love them :)


Buat shaklee bukan semata-mata untuk mencari keuntungan sahaja malah saya yakin dengan produknya yang 100% daripada bahan semulajadi, berkesan, halal dan juga selamat.

Anda berminat mahu sertai group kami yang fleksibel, relax dan full of happiness.Hubungi saya untuk keterangan lanjut :#Saya Anidah Jawarin atau nama panggilan manja "Nieda" adalah Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Putatan, Lokkawi, Papar, Beaufort Sabah dan seluruh Malaysia yang memegang ID 892603. Untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi lanjut mengenai Cawangan Shaklee Kota Kinabalu ataupun ingin mengetahui tentang produk dan vitamin -vitamin Shaklee boleh berhubung dengan saya terus di nombor 0168068065 pada bila- bila masa sahaja.
✉  Email : Nieda_0510@yahoo.com
✆  Call/sms/whatsapp : 016-8068065
➲  Walk in order : J&jay Collection, Lot G75, One Place Mall Putatan
Best Blogger Tips
  • Share On Facebook
  • Digg This Post
  • Stumble This Post
  • Tweet This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Float This Post
  • Share On Reddit
  • Bookmark On Technorati
Blog Gadgets

No comments:

Post a Comment

Sila komen di sini untuk sebarang pertanyaan :