Wednesday, 4 February 2015

Testimoni Set Kesuburan ShakleeAssalamualaikum & selamat petang,

Testimoni ni baru lagi, HOT lagi gitu..hehe :) Dapat sms dari kakak senior saya time study sesama di Kuala Lumpur dulu buat hati saya gembira kerana berjaya dapat tolong dia dengan izin Allah SWT.

Alhamdulillah dia berjaya hamil setelah mencuba Full Set Kesuburan Shaklee iaitu (ESP, Gla Complex, Vitalea Iron Formula, Alfalfa Complex, Bcomplex, Zink Complex, Vitamin E Complex). Set ini merangkumi untuk kegunaan suami dan isteri. Dan untuk mengetahui apa fungsi - fungsi Vitamin untuk kesuburan di atas boleh klik sini :


Andai anda juga mempunyai masalah seperti dia? Boleh hubungi saya untuk pertanyaan lanjut, Insha Allah saya akan berikan konsultasi terbaik untuk anda.

Anda mahu mencuba Produk Keluaran Shaklee? Boleh hubungi saya sekarang dan saya dengan senang hati mempelawa sekiranya anda mahukan sentuhan personal dari saya berkenaan info produk ataupun Cara Makan Vitamin / Cara menggunakn Produk-produk Shaklee dengan lebih mendalam, anda boleh menghubungi saya di Facebook (Nieda Nuds) atau call/sms/whatsapp kami 016-8068065 untuk bercakap secara terus dengan saya. 

# Dan Saya adalah sebagai Pengedar Sah Shaklee yang aktif di kawasan Kota Kinabalu, Putatan, Penampang, Lokkawi, Kinarut, Papar, Beaufort  dan seluruh Sabah serta seluruh Malaysia. Untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee Kota Kinabalu Branch ataupun mahu mengetahui berkenaan vitamin -vitamin terbaik shaklee boleh berhubung dengan saya. Konsultasi dan pertanyaan lanjut boleh menghubungi saya pada bila-bila masa sahaja.
✉ Email : Nieda_0510@yahoo.com

✆ Call/sms/whatsapp : 016-8068065 / 016-8224030
➲ Cod area : Kota Kinabalu, Penampang, Petagas, Putatan, Kinarut, Lokkawi, Papar,Kimanis,Membakut,Bongawan, Beaufort.
➲ Walk in order : J&jay Collection, Lot G75, One Place Mall Putatan,kota kinabalu,sabah.

No comments:

Post a Comment

Sila komen di sini untuk sebarang pertanyaan :